Elson Jaçaj

  • 3 Vlerësime

Përshkrim

🇦🇱 Elson Jaçaj eshte Infermier me eksperience ne trajtimin e pacienteve te ndryshem.

👩‍⚕️Te gjitha sherbimet Infermierore

✓Mjekim te cdo lloj plage

✓Trajtim i plageve dekubituse

✓Mini operacione te thoit te gishtit ne mish (ungus inganatum)

✓Heqje te ateromave,lipomave etj (minikirurgji)

✓Vendosje dhe heqje kateteri urinar tek femrat dhe meshkujt

✓Injeksione i/v dhe i/m

✓Perfuzione (terapi medikamentoze)

✓Matje tensioni,glicemie etj

🚑Sherbim ambulance 24 ore brenda dhe jashte vendit

Etj

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime