Igresa Duka

  • 0 Vlerësime

Përshkrim

Kam mbaruar bachelor ne Logopedi ne vitin 2012 dhe masterin shkencor ne vitin 2014 ! Kam filluar pune ne vitin 2012 si asistente komunikimi ne kopshte dhe shkolla te ndryshme ne Tirane ! Gjithashtu kam filluar po ne kete vit te punoj si logopede dhe Terapiste ABA e licensuar !Punoj edhe si trajnuese ne Shoqaten e Psikologeve !

Shërbimet

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim