Blenda Lame

  • 2 Vlerësime

Përshkrim

 Une jam nje fizioterapiste e licensuar me eksperience pune gati 2 vjecare.
Do ta konsideroja veten time si nje person shume te dedikuar dhe me pasion per punen. Teper e komunikueshme dhe e pergjegjshme.


Me pelqen te jem fizioterapiste per femijet(ashtu sic edhe jam duke punuar), por kam gjithashtu eksperience edhe ne trajtimin e diagnozave te ndryshme ne mosha te ndryshme.

Shërbimet

Sherbimet e ofruara do te perfshijne terapi per personat me diagnoza si me poshte:


-Demtime muskulo/skeletale
-Skolioze
-Semundje degjenerative te kockave(artroze, osteoporoze etj)
-Sindrom Down
-Mikrocefali
-Paraplegji/parapareze
-Paralize cerebrale infantile
-Gjendjet post-kirurgjikale
-Tortikolis
-Vonese zhvillimore fizike
-Hernie Diskale
-Probleme posturale
-Disgenezia e korpus kallosum
-Spina Bifida

Dëshironi të lini një vlerësim për këtë profesionist?

Hyr për të lënë një vlerësim

Vlerësime

Kontakt

Blenda Lame
Fizioterapeut

Blenda Lame


Paketa Shërbimi

Njihuni me paketat e shërbimit që mund të ofrojë ky profesionist.


120€

Check

  • 8 - Herë/Në Muaj
  • Kjo pakete eshte konceptuar per femijet nga mosha 0-6 vjec m...