1 KLIK LARG PACIENTIT TUAJ

SI FUNKSIONON PERKUJDESJA.AL?

 

 

Jeni një mjek, infermier, logoped, psikoterapeut, fiziterapeut, zotëron një farmaci apo një klinikë dentare, të disponueshëm për të ofruar shërbime në shtëpi, klikoni në perkujdesja.al, krijoni një llogari me të dhënat tuaja dhe tashmë jeni berë pjesë e platformës!

perkujdesja-logo

 

 

Jeni duke qëndruar në shtëpi dhe keni nevojë për ndihmë mjekësore për vete apo familjarët tuaj të izoluar. Kliko perkujdesja.al, zgjidh shërbimin për të cilin ke nevojë, vendos vendodhjen tënde dhe në pak sekonda do të gjeni ofruesin e shërbimit më të afërt! 

Vetëm në këtë mënyrë, të gjithë do mund të bashkëpunojmë për të mirën tonë dhe të komunitetit ku jetojmë!

KËRKO NJË

MJEK

INFERMIER

KUJDESTAR PËR TË MOSHUARIT

LOGOPED

FIZIOTERAPEUT

PSIKOTERAPEUT

FARMACI

QENDRA MULTIDISIPLINARE

KLINIKË DENTARE

VLERËSIMET

vleresim-M.B
Vleresim-LogoAlba
Vleresim-M.SH
Vleresim-FondacioniAba

LISTIMET E FUNDIT

SI TË LISTOJ SHËRBIMIN TIM?

Nuk jeni bërë akoma pjesë e skuadrës sonë?